Glans en ontklittingsspray
15 december 2020
Hoofvet
15 december 2020
Show all

Paardenshampo tea tree

15,61

Deze tea tree shampoo van ANIMAVITAL is een krachtig werkend natuurlijk middel en verwijdert op een milde wijze de huidschilfers, reinigt de poriën van de huid en doet de vacht glanzen. Deze shampoo beschermt ook de natuurlijke PH-waarde van de dierenhuid. De shampoo gaat de ontwikkeling van onaangename geuren tegen en brengt zelf een aangename geur aan. Het heeft een verkoelend en heilzaam effect op de huid.

INGREDIENTEN: Aqua, Decyl Glucoside, Sodium Coco-Sulfate, Sodium Chloride, Citric Acid, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Xanthan Gum, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

GEBRUIK: Maak de vacht van het het paard grondig nat en breng rechtstreeks aan op een spons of borstel, waarmee de vacht moet worden bewerkt tot hij overal rijkelijk schuimt. Enkele minuten laten inwerken en vervolgens goed afspoelen en laten drogen.

VERPAKKING: 1 liter

Purchase & earn 8 points!
SKU: ABC040 Categorieën: , , Tag:
Bijkomende informatie
Gewicht 1 kg
Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Paardenshampo tea tree” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hey hey! Sorry dat we je even komen storen. We willen je juist even informeren dat Alle bestellingen van Equifyt & Agrobs die geplaatst worden tussen 29/07 en 13/08 door een verlofperiode bij de fabrikant pas kunnen geleverd worden ten vroegste op 16/08. Alle bestellingen die ten laatste zondag 28/07 binnenkomen, worden wel nog verwerkt en zullen dezelfde week nog worden geleverd. Mochten er vragen zijn, laat ze gerust weten! Alvast bedankt voor het begrip