Webshop

Horse Alpin
15 december 2020
kraftpaket
15 december 2020
Show all

Horse Alpin Senior

22,70

Totaal krachtvoeder voor oudere paarden

Horse Alpin Senior biedt een geconcentreerd ruw- en krachtvoeder in een enkel product. Met alle voedingsstoffen die het nodig heeft op een oude leeftijd.

Wanneer u eigenaar bent van een ouder paard, dan zult u vertrouwd zijn met de problemen: hij verliest gewicht, hij heeft problemen met het kauwen van hooi en het bevochtigen van hooi met speeksel. Pogingen om de problemen met makkelijker te kauwen krachtvoer tegen te gaan veroorzaakt andere kwesties, zoals de spijsvertering en metabolische problemen.

Met HORSE ALPIN SENIOR heeft Agrobs een product dat deze problemen aanpakt. HORSE ALPIN SENIOR is een enkelvoudig product die oude paarden en paarden die moeite hebben met kauwen, ze alles geeft wat ze nodig hebben.

HORSE ALPIN SENIOR is gebaseerd op de Pre Alpin Senior, bestaande uit droge groene vezels en toegevoegde koudgeperste lijnolie. Het is noodzakelijk om te zorgen voor een voldoende aanbod van ruwe vezels. Extra energie wordt toegevoegd in de vorm van thermisch ontsloten gerst, maïs en lijnzaad.Lijnzaad wordt gekenmerkt door zijn voordelen voor de huid, hoeven en haar. De hoogwaardige vitamines en mineralen voeding met organisch gebonden sporenelementen is de perfekte aanvulling om van HORSE ALPIN SENIOR een volledig voer te maken.

Met andere woorden, HORSE ALPIN SENIOR biedt een geconcentreerde ruw voeding en krachtvoeder in een enkel product. De waardevolle, natuurlijke ingrediënten stimuleren de spijsvertering en leveren het paard alle voedingsstoffen die het nodig heeft op oudere leeftijd.

• unieke combinatie van kruiden en grassen

• verrijkt met vitamines en mineralen

• rijk aan ruwe vezels

• vrij van schimmel en stof

• totaal voeding – voorziet in zowel ruwe vezels als krachtvoer behoefte

• PRE ALPIN SENIOR vezels met geconcentreerde en minerale voedermiddelen

• niet geperst

VOEDINGSADVIES

• als totaalvoer voor oude paarden

• als aanvulling op basisvoeder

• als basisvoeder vervanging

• dekt alle eisen

Dagelijks 1,2 tot 2 kg per 100 kg lichaamsgewicht, indien nodig met water bevochtigen.

Zusammensetzung:

PRE ALPIN Trockengrünfasern, Maisflocken, Gersteflocken,Leinsamen, Leinöl, Agrobs Naturmineral

Title Range Discount
Reguliere Prijs 0 - 19 0%
Bulkkorting 20 - 38 2.5%
Bulkkorting 39 + 5%
Purchase & earn 11 points!
SKU: AAB019 Categorieën: , , Tags: ,
Bijkomende informatie
Gewicht 15 kg
Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Horse Alpin Senior” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hey hey! Sorry dat we je even komen storen. We willen je juist even informeren dat Alle bestellingen van Equifyt & Agrobs die geplaatst worden tussen 29/07 en 13/08 door een verlofperiode bij de fabrikant pas kunnen geleverd worden ten vroegste op 16/08. Alle bestellingen die ten laatste zondag 28/07 binnenkomen, worden wel nog verwerkt en zullen dezelfde week nog worden geleverd. Mochten er vragen zijn, laat ze gerust weten! Alvast bedankt voor het begrip