Webshop

Mobility bewegingsmix 1kg
14 december 2020
Psyllium plus
15 december 2020
Show all

Calmpaste

14,59

Rustgevend – Helpt bij tijdelijke stress

CALMAPAST van ANIMAVITAL is een werkzame combinatie van magnesium en plantenextracten die bijdraagt tot een kalme en bedaarde houding bij paarden. CALMAPAST bevat met een goed opneembare vorm van magnesium en een hoogwaardig passiebloemextract twee basisingrediënten die helpen de geest tot rust brengen en beter doen omgaan met stressvolle omstandigheden. Daarnaast ondersteunt ashwaganda of Indiase ginseng het zenuwstelsel bij spanningen en belastende omstandigheden.

INGREDIENTEN: inuline, glycerine, ashwaganda (Withania somnifera, wortel), zonnebloemolie, citroenzuur.

GEBRUIK: bij stressvolle omstandigheden, de halve inhoud van een tube (25 g) voor een volwassen paard. Zo nodig mag in de loop van dag de tweede helft toegediend worden. Voor pony’s: de halve dosis. De aanbevolen dosis niet overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding, noch voor een gezonde levensstijl.

VERPAKKING: tube met 50g pasta.

Purchase & earn 7 points!
Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Calmpaste” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hey hey! Sorry dat we je even komen storen. We willen je juist even informeren dat Alle bestellingen van Equifyt & Agrobs die geplaatst worden tussen 29/07 en 13/08 door een verlofperiode bij de fabrikant pas kunnen geleverd worden ten vroegste op 16/08. Alle bestellingen die ten laatste zondag 28/07 binnenkomen, worden wel nog verwerkt en zullen dezelfde week nog worden geleverd. Mochten er vragen zijn, laat ze gerust weten! Alvast bedankt voor het begrip