Animarelax
14 december 2020
MSM poeder 500g
14 december 2020
Show all

Lijnzaadolie 5L

34,45

Lijnzaadolie (ook wel vlaszaadolie genoemd) is een olie met een zeer hoog omega 3-gehalte. Lijnzaadolie komt van – de naam zegt het al – lijnzaad, het zaad van vlas. Dit zijn kleine, bruine, ovaalvormige zaadjes, die erg voedzaam zijn en bekend staan om het feit dat ze helpen diverse ziekten te voorkomen. Maar wat zijn de voordelen van lijnzaadolie precies?

Omega 3
Omega 3-vetzuren worden gelinkt aan een gezonde spijsvertering, hersenen, een gezond hart, een beter humeur, minder ontstekingen en een mooie en gezonde vacht. Lijnzaadolie bevat vijftig tot zestig procent omega 3-vetzuren in de vorm van alfa-linoleenzuur (ALA). Lijnzaadolie kan bijdragen aan de gezondheid van je paard.

Lijnzaadolie ‘smeert’ als het ware de dikke darm en werkt als een soort natuurlijk laxeermiddel, waardoor het je stoelgang en spijsvertering gezond en in beweging houdt. Maar wat nu als je paard last heeft van het tegenovergestelde van constipatie, namelijk diarree? Ook dan kan lijnzaadolie ondersteuning bieden. Het mooie van lijnzaadolie is dat het­­­ beide kanten op werkt. Het verlicht verstopping, maar remt ook diarree. Zo helpt lijnzaadolie het spijsverteringssysteem op diverse manieren.

VERPAKKING: 5 liter.

Purchase & earn 17 points!
Bijkomende informatie
Gewicht 5 kg
Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lijnzaadolie 5L” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hey hey! Sorry dat we je even komen storen. We willen je juist even informeren dat Alle bestellingen van Equifyt & Agrobs die geplaatst worden tussen 29/07 en 13/08 door een verlofperiode bij de fabrikant pas kunnen geleverd worden ten vroegste op 16/08. Alle bestellingen die ten laatste zondag 28/07 binnenkomen, worden wel nog verwerkt en zullen dezelfde week nog worden geleverd. Mochten er vragen zijn, laat ze gerust weten! Alvast bedankt voor het begrip